dissabte, 6 de desembre de 2014

L'equip de Raffel Pagès Rubí

A Raffel Pages Rubí comptem amb un equip altament preparat, amb una llarga trajectòria en el món de la perruqueria i la imatge personal. Estem a la teva disposició per assessorar-te en tot allò que necessitis!
La Laura compta amb dilatada experiència. Una de les coses que més li agrada de la seva feina és el tracte amb els clients. L'apassiona tallar els cabells. Les seves companyes la defineixen com una professional molt lluitadora, que sempre està al peu del canó, atenta, detallista i ordenada.
La Luisa sempre ha tingut vocació pel món de la perruqueria. Una de les seves feines preferides és fer canvis de color. Gaudeix assessorant els clients. Les seves companyes expliquen que és molt eficient, que té un gran esperit de superació i que sempre està contenta.
La Cristina és una apassionada de la imatge personal. Assegura que si no hagués estudiat perruqueria s'hauria dedicat al disseny de moda. Li encanta fer pentinats i recollits i donar idees a les clientes. La resta de l'equip la defineix com una professional molt treballadora, sensible i riallera.
La Verónica es caracteritza per tenir una gran creativitat. Gaudeix tallant cabells i fent canvis de look. Li agrada guanyar-se la confiança dels clients i assessorar-los en la seva imatge. Les companyes asseguren que és molt activa, que té moltes ganes d'aprendre i que sempre està disposada a tot.
La Carol es dedica a la perruqueria des dels 15 anys i sempre ha estat la seva passió. Assecar el cabell i fer recollits li apassiona, però gaudeix cuidant als dels seu voltant. És una persona alegre i entregada a la resta.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada