dimecres, 29 d’octubre de 2014

Nova fórmula de Kérastase per frenar la caiguda del cabellLa tardor és una de les èpoques de l'any en què ens cau més el cabell. Ara, al nostre saló, us oferim packs de descompte dels tractaments de Kérastase amb aminexil, un producte que ens ajudar a frenar la caiguda del cabell.

Aquesta nova fórmula de Kérastase està inspirada en la cura de la pell i permet notar els resultats en tan sols una setmana. L'Aminexil GL M consolida i reforça l'arrel del cabell i augmenta la densitat capil·lar. Amb aquest actiu anti-caiguda el cabell se sent menys fràgil i més resistent al rentat i el pentinat. A més, aconsegueix un acabat suau i sedós i evita la sensació greixosa a les arrels. Aquest acti                                                                                         

Aplicació:
1. Aplicar el producte després de rentar el cabell i eixugar-lo amb una tovallola. Ho fem realitzant moviments circulars en les zones de pèrdua de cabell (entrades i coroneta) per a una absorció localitzada dels ingredients actius.
2. Aplicar en tot el cuir cabellut secció a secció, separant el cabell, repetint 3 cops cada secció per a una distribució eficient i precisa de la fórmula.
3. Estimulem el cuir cabellut amb un massatge amb els dits, des del naixement del cabell a la part frontal fins a la coroneta.
4. No hem d'esbandir el producte. Procedim directament al pentinat habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada