dimarts, 30 de desembre de 2014

Dóna la benvinguda al 2015 amb una imatge radiant

Aquestes festes, a Raffel Pages t'ajudem a aconseguir una imatge radiant per donar la benvinguda al 2015 com cal.

Truc per un cabell lluminós i hidratat:
Per aconseguir un cabell hidratat i brillant, t'aconsellem l'oli Elixir Ultime de Kérastase. T'ajudarà a il·luminar el cabell proporcionant-li brillantor i suavitat. L'aplicació del producte després del bany et permetrà lluir la millor versió del teu cabell.
Opta per un recollit espectacular:
Et proposem que aquestes festes t'atreveixis amb els recollits de les nostres col·leccions. A l'apartat de Looks del nostre blog hi trobaràs un gran ventall de propostes. Nosaltres ens decantem per a les nits de festes, pels recollit voluminosos de la col·lecció Legends.


Llueix una pell cuidada:
També és important per estar guapa tenir una bona pell, tant de cara com de mans i peus, trobaràs al nostre saló les mascaretes IROHA Nature.Brilla amb un bon maquillatge: 
Jorge de la Garza és sens dubte el nostre aliat infalible per aconseguir un bon maquillatge. A Raffel Pagès Rubí comptem amb un gran ventall de productes que s'adaptaran, de ben segur, als teus gustos. No ho dubtis: el vermell és el color d'aquestes festes!Completa el teu look amb unes ungles a joc:
I finalment, no pots oblidar-te de les teves mans i, concretament, de les teves ungles. També pots optar pel vermell. O si ho vols, per qualsevol dels altres colors de la nova col·lecció Essie, molt apropiada per aquests dies.

Per a qualsevol dubte, passa pel nostre saló i t'assessorarem. 

Bon any nou de part de tot l'equip!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada