divendres, 6 de febrer de 2015

Dóna un toc de color al teu cabell!


Malgrat que ja fa dies que vam deixar les festes de Nadal enrere, costa refer-nos de tanta despesa...  Tot i que no ens podem permetre gaires luxes, no hi ha  excusa per no estar guapes. Sabent que és un moment complicat per a les nostres butxaques, des de Raffel Pagès Rubí et presentem diverses propostes molt assequibles per lluir el millor cabell.

Bleaching: Ofereix un toc de llum amb el teu color. Aquesta tècnica professional aconsegueix un efecte d'il·luminació dels cabells a partir de la decoloració.


Tripac: Llueix 3 línies de metxes en un lateral o a la part frontal del cabell. Tria l'opció que més t'agradi.
Blur: Aquest tècnica de metxes desgastades en mitjos i puntes fa que no et vegis obligada a fer les repeticions contínuament. Una bona opció per a les que no volen sentir-se esclaves dels tinys...
Maquillatge de cabell: I per què no? Gaudeix del teu color natural amb un toc de brillantor extra!Bicolor: Impressiona amb el teu color en dos tons. Amb aquesta tècnica, creem textures i volums diferents.

Vine al nostre saló i t'ensenyarem les múltiples possibilitats que tens al teu abast per gaudir del color en el teu cabell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada