dijous, 29 de gener de 2015

El nou ritual de Kérastase: Chronologiste

Els rituals de bellesa ens permeten aconseguir el millor estat del nostre cabell: fort, brillant, dens,... Amb l'objectiu de seguir millorant la seva gamma de productes, Kérastase acaba de presentar Chronologiste, un ritual de tractament d'excepció que sublima el cabell i li permet recuperar la seva bellesa original. A Raffel Pages Rubí ja disposem d'aquest ritual innovador.Aquest ritual de tractament consta de 4 passos:

1. Preparar:
Gommage Rénovateur: Exfoliant, acció en el cuir cabellut i els cabells llargs. Fa possible la purificació i lleugeresa del cabell.

2. Banyar:
Bain revistalisant: Bany de tractament amb una acció global en el cuir cabellut i el cabell. Sublimació, volum i brillantor. Regeneració del cuir cabellut.

3. Tractar:
Creme de regeneration: Mascareta de tractament amb una acció global en el cuir cabellut i el cabell. Sublimació, nutrició profunda i brillantor de la fibra. Regeneració del cuir cabellut.

4. Sublimar:
Parfum en huil: Toc final amb oli perfumat. Una extraordinària associació de nobles notes de l'alta perfumeria.


La fusió de la crema de regeneració amb el concentrat de perles de caviar mimètic en emulsió amb l'aigua és en conjunt una seqüència de petits gestos que condueixen a la perfecció. El resultat és innegable, l'acció en la fibra capil·lar és sorprenent i magnífica.

Per a qualsevol dubte, vine al nostre saló i t'ajudarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada