dissabte, 10 de gener de 2015

Serioxyl: la solució a la falta de densitat capil·lar

La falta de densitat de cabell està causada per un elevat nombre de bulbs capil·lars en fase dorment. Aquest nou producte actua directament sobre els bulbs per tornar-los a despertar i ens permet obtenir resultats des de la primera aplicació. Denser Hair és el resultat de la investigació durant més de 25 anys en els laboratoris avançats de L'Oréal Professionnel. El resultat és una fórmula amb una associació única de 2 actius claus en la densitat capil·lar.

La STEMOXYDINA 5%, una molècula patentada, aporta densitat al cabell i rellança la seva activitat. Aquesta acció està complementada per la NEOHESPERIDINA, un flavonoide amb un alt poder antioxidant i que ajuda a protegir el cuir cabellut. Tots dos actius actuen sobre les cèl·lules amre del cabell. Aquesta fórmula permet crear 1.700 nous cabells en tres mesos.

Aquest tecnologia converteix Serioxyl Denser Hair en un producte altament recomanable després d'un període de caiguda intensa o caigudes de cabell estacionals per recuperar la densitat capil·lar. Serioxyl és tant per a homes com per a dones.

Passa pel nostre saló i t'assessorarem en tot el que necessitis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada