dissabte, 28 de febrer de 2015

Col·lecció Cosmopol. Objectiu: sentir-nos vius!

Ha arribat l'hora de recuperar, reinventar i redimensionar les nostres necessitats... posem per davant el nostre benestar, el plaer, les sensancions i les emocions de tota la resta. Tenim la necessitat de nodrir la nostra felicitat mitjançant coses tan bàsiques com el riure... avui en dia, les noves drogues són: els amics, el sol, l'esport, divertir-nos i aprofitar al màxim el temps lliure... sentir-nos vius! Però tot dins l'entorn d'una ciutat digital. 

Els looks de Cosmopol transmeten individualitat i confiança: les formes dels cabells són simplificades, les línies netes i les ondulacions suaus per a un resultat relaxat i al mateix temps ultrasofisticat. Looks amb propostes senzilles, on la barreja de textures aporten pinzellades de moderna senzillesa. El color juga amb els tons... els relleus són subtils i la translucidesa poètica provoca un joc de llums.

Si parlem dels colors, és com si tornéssim a la nostra infantesa... els colors guix es fusionen i difuminen per crear combinacions suaument localitzades i atractives, tant per al cabell com per al maquillatge. Ulls i llavis són maquillats de manera delicada i difuminada. Els tons subtils i poèticament translúcids s'uneixen a una pell que reflecteix una brillantor de radiant encant.
 Reinventa la teva personalitat!

Cap comentari:

Publica un comentari