divendres, 26 de juny de 2015

Caravansary, la nova col·leció de Raffel Pagès

Avui a Raffel Pagès Rubí, us presentem Caravansary, la nova col·lecció que podreu veure a la  nostra perruqueria de Rubí.

Caravansary, provinent de Caravansar, paraula que deriva del persa i el turc i que es refereix als albergs o refugis pels comerciants de la ruta de la seda.

Al nostre mon canviant, la fluïdesa s'ha convertit en una necessitat. Les corrents de la nostra societat transcultural fan de nosaltres éssers mixtos formats per una multitud d'influències. Volem descobrir tot allò contrari a la nostra rutina per continuar en moviment i obtenint energia per mitjà d'una fusió acolorida, original i optimista.El nostre cabell es torna lliure, natural i salvatgement controlat, es mou com una silueta nòmada. Les textures són seques, inflades i voluminoses en les melenes, els trencats tornen a guanyar protagonisme amb els recollits de volums esculpits i els talls busquen afavorir la naturalesa del cabell buscant i potenciant les seves formes naturals.
Els cabells abracen una calidesa extrema i el color clau d'aquesta temporada s'instal·la en tota la gama dels coures, des dels rosos venecians fins el tons albercoc, tons de cabells intensos i càlids que aporten un extra d'energia i vitalitat.El maquillatge té dos fonts d'inspiració, una d'elles més ancestral amb tons terracota dels desert i un altre més exhuberant, amb inspiració dels Festival Holi, però amb el veritable protagonisme els llavis en tons rubí.

Una col·lecció que ens aporta optimisme, alegria i energia… la llibertat reinventa els criteris de bellesa!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada