dijous, 16 de juliol de 2015

Productes SPA per a peus i mans d'essie

Amb l'estiu lluïm peus i mans, la calor i la sequedat fa que augmentin les durícies, les esquerdes i els calls. No només són antiestètics, sinó que poden resultar molt molestos.
Amb els tractaments d'spa obtindràs una experiència sensorial molt eficaç, i una hidratació i reparació profunda de les zones més afectades. A Raffel Pagès Rubí podràs venir a buscar el teu pack spa d'essie.
 
 
Entre els productes més rellevants per les mans destaquem "Starter srcub", un exfoliant fet amb aloe vera i muffa mòlta (esponja natural) que deixarà la pell de les teves mans més neta, jove i suau, totalment lliure de cèl·lules mortes.
La seva aplicació és molt senzilla, amb la pell seca ho pots aplicar per tota la mà i repartir-ho amb una mica d'aigua per a treballar-ho amb els dits amb moviments circulars i enèrgics durant dos minuts. Per finalitzar aclareix amb aigua tíbia.
 
 
El següent pas imprescindible desprès del peeling, és hidratar bé la pell. Essie ens proposa "mani mani many", una crema d'absorció ràpida que ofereix una hidratació intensiva. A més, conté cilantre que aporta un efecte tensor, descongestionant, antioxidant, antienvelliment i cicatritzant.
 


Tots, o quasi tots, hem sofert alguna vegada durícies i calls als nostres peus. La major part de les causes que produeixen aquests desagradables cúmuls de pell, són sovint el calçat que utilitzem, massa tacons, sabates planes i dures, caminar descalços, la falta d'hidratació o el sobrepès. Davant d'aquestes situacions el nostre propi peu desenvolupa aquesta durícia per protegir-lo.
 No espereu solucionar el problema amb una única vegada, necessiteu paciència, regularitat i perseverança. Tenint en compte això us sorprendreu amb el resultat!
Els vostres peus no només lluiran sans i macos, sinó que cada vegada us sentireu millor amb ells.   
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada