dilluns, 21 de setembre de 2015

Pentinats per les més petites de la casa

Des de Raffel Pages Rubí us volem recomanar alguns pentintas per l'escola.

Amb l'inici de l'escola acabem ràpid amb els recursos, cabell sense recollir, cua o trena? Us donarem algunes idees que faciliten el canvi de pentinats, el permetran anar còmodes i divertides a les vostres filles.

Habitualment és un dilema decidir si han de dur o no el cabell recollit, també depèn molt d'elles. En algunes ocasions se senten més còmodes amb el cabell deslligat, però en d'altres ocasions els resulta molt molest per fer gimnàstica o jugar amb els amics. Un avantatge del cabell recollit és que la transmissió de polls és més difícil.


La llargada del cabell pot limitar els pentinats però tot i així hi ha un gran ventall de possibilitats. Amb cabells llargs els monyos alts recullen i eviten molèsties al rostre, una alternativa a les cues. La opció de fer el monyo lateral també les afavoreix molt. Les trenes, tant de moda ara ja fa un temps, donen un toc divertit, ja sigui agafant tot el cabell o només una part.
 


Optar per cerrell? És plena decisió de la nena o dels pares, si ella es sent còmode només cal repassar de tant en tant el tall.
 
Amb les melenes més curtes un semi recollit permet que estiguin afavorides. Recollint només un lateral també aconseguim un pentinat divertit i original.
 
 
 
 
 
 
 
 
Us deixem un recull d'imatge per a que agafeu algunes idees per aquest nou curs!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada