dijous, 3 de març de 2016

El contouring pas a pas!

En un post anterior ja us vam introduir en la nova tècnica del contouring, consistent en l'aplicació de punts de llum o d'ombres per aconseguir un rostre perfecte.

Avui però, us expliquem el pas a pas per aconseguir-ho des de casa vostra. 

La imatge que us mostrem a continuació mostra el contouring en un rostre ovalat. Cada tipus de rostre requereix un contouring diferent, per el que us aconsellem vingueu al nostre saló a Rubí per realitzar-vos una petita mostra del producte amb consells i formació necessària per l'aplicació de la tècnica segons les vostres faccions.

Pas a pas:
  1. Comença preparant el teu rostre utilitzant l'Hidroflash per hidratar, tensar i protegir la pell. Desprès escull la base de maquillatge per unificar el to i corregir alguna imperfecció. Si ho trobes necessari pots aplicar a continuació Concealer Pen Waterproof per aclarir o esborrar alguna imperfecció encara visible. Finalitza aquest primer pas matisant el rostre amb Pols compacte o solt, ja que així serà més fàcil difuminar el contouring.
  2. A continuació utilitza la pols de contouring. Per realitzar correctament aquesta tècnica es ideal que el to fosc sigui mate (per aconseguir un resultat el més natural possible), i el to clar lleugerament perlat (per realçar les zones que més ens interessin).
  3. Amb un pinzell contouring aplica el to més fosc: just a sota dels pòmuls cap a la templa, a la mandíbula, a la barbeta i en la part alta del front. Desprès amb la part més prima del pinzell pots remarcar els laterals del nas.
  4. Aplica el to més clar (amb el pinzell net): des de la meitat de l'envà del nas fins el front, a la zona superior dels pòmuls, i al perfil superior del llavi.
  5. Difumina be el to fosc per a que l'ombra sembli el més natural possible.
  6. Aplica una mica de coloret per marcar les galtes i aportar color i vitalitat al teu rostre.
  7. Procedeix a finalitzar el maquillatge de celles, ulls, pestanyes i llavis.


Us mostrem els diferents contourings en funció de les vostres faccions:Imatge de Mathilde de Make Up Forever

Si necessiteu algun consell, o no teniu clara l'aplicació de la tècnica de contouring a la vostra cara, podeu venir a visitar-nos a la  nostra perruqueria a Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada