dijous, 31 de març de 2016

Estàs preparat per la nova col·lecció BLOOM de Raffel Pages?


Cada vegada prenem més consciencia de que el mon natural té molt que oferir-nos i ens condueix cap a la cerca de tot lo sostenible i lo ecològic i ens qüestionem el consum excessiu i el mon de la moda no es queda al marge d'aixó.


Volem abraçar aquella natura en tots els seus sentits i prenem la seva imatge i ens serveix d'inspiració. La màgia de les flors continua captivant la nostra imaginació, en l'art, en la vida quotidiana, en la moda... els seus colors ens ofereixen matisos únics e innovadors, on la bellesa radica en la transparència i la fragilitat, en la lleugeresa i la delicadesa.

En el cabell es busquen formes poètiques. La forma és tan important com el color, i el color tan important com la feminitat que les imatges desprenen.
La paleta de colors es centra en tons delicats i pastels atenuats, però conserven la seva frescor original. Des de les ombres dels ulls fins els tons de cabell ofereixen delicadesa translúcida i tendre combinació de degradats.

Amb la nostra Col·lecció BLOOM, arriba la bellesa sostenible, amb un esperit romàntic, ultra femení i amb una falsa fragilitat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada