divendres, 27 de maig de 2016

20 anys de records i agraïments.

El dia 1 de juny de 1996 es van obrir per primer cop les portes del nostre saló, amb un equip modest de 3 persones. Poc a poc hem anat incorporant cares noves i acomiadant-nos de companyes que han estat molt més que això, han estat amigues. Hem compartit i viscut moments molt intensos, casaments, naixements, pèrdues... i si, hem estat i som una gran família. Sempre hem gaudit de les celebracions, els aniversaris, carnestoltes, caps de setmanes a cases rurals, sortides de paintball, vols en helicòpter, balnearis,...

La formació és molt important per nosaltres. Assistim a totes les presentacions de tendències per part de la firma que representem, formem part del grup d’ambaixadors de Kérastase, hem participat al Colorboat de L’Oreal, i visitem les fires cercant els millors professionals.

Sempre que podem fem accions al saló per col·laborar amb Ajuda en Acció, Caritas, fem petites però constants aportacions a La creu roja, Metges sense fronteres, Oxfam Intermon, i la nostra gran última aventura amb La Fundació Vicente Ferrer on hem portat en persona la recaptació obtinguda entre els nostres clients i personal, i on hem usat les nostres tisores en una escola de nens amb discapacitat.

El nostre saló també ha viscut grans canvis. Durant la Festa Major del 2004 el saló es va transformar en més d'un mes. Al 2011 una mà de pintura el deixa tan maco com que el ara veieu.

Qui s’enrecorda de la gala de perruqueria que vam fer al Casal Popular amb la col·laboració dels nostres clients i amics al 2009?

Participem en les desfilades de la 080 pentinant a models, i fins i tot ens hem atrevit a sortir davant de la càmera pel nostre blog!

De vegades, totes les paraules es queden curtes per agraïr-vos la vostra companyia, confiança i amistat durant tots aquests anys.

GRÀCIES.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada