divendres, 20 de maig de 2016

El look ideal amb les teves canes. El canvi de color a blanc.

Són moltes les dones que busquen la comoditat però el donar el pas de canviar el seu cabell de color a blanc els hi costa. Aquest blog va dedicat a totes elles, les que encara no us heu decidit, les que teniu por al canvi, les que esteu cansades de tenyir-vos i que creieu que el vostre color natural blanc no us afavorirà.

Us presentem a la Rosalia, una de les nostres clientes que s'ha deixat de tenyir i que vol recuperar el seu cabell natural per lluir-lo bonic i cuidat.
El procés de canvi l'hem dut a terme en tres dies:  • El primer dia fem un canvi d’estil en el tall però deixant una melena curta. Unifiquem el tint que ella porta (negre) i a sobre fem unes quantes metxes de color gris.
  • El segon dia tallem una mica més i fem més metxes grises allà on veiem (per el creixement natural) que hi ha canes, de manera que sembli la continuïtat de les mateixes.


  • El tercer dia, tallem força curt per eliminar el màxim de cabell tenyit i matisem el conjunt.I desprès de veure el bon resultat de la Rosalia, encara us ho penseu? Podeu venir al nostre saló de perruqueria a Rubí i us assessorarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada