divendres, 15 de juliol de 2016

RED, la col·lecció més emocional.

Continuem amb la necessitat de reinventar-nos i recuperar les nostres vides... Ja hem esperat massa i cada vegada ens sentim més alliberats, desprès de tant de temps de control i austeritat.

 
Tenim ganes de exhibir-nos, deixar enrere les normes, i tenir fantasies amb la nostra vida, posar llum i color, divertir-nos, donar a la nostra existència un objectiu molt més optimista. Volem ser protagonistes, protagonistes de la nostra pròpia història. I la millor manera de fer-lo es cridant l'atenció, volem estar en totes parts, acceptarem totes les invitacions, redescobrirem el glam, la vida social i les tardes amb els amics, serem les muses dels clubs nocturns, voldrem seduir i ser seduïts, volem donar vida als nostres dies però també a les nostres nits, volem reviure una època gloriosa però adaptada a aquesta generació.
Per això prenem el color vermell com a referència, ja que és el color simbòlic de totes aquelles activitats que exigeixen més passió que raonament. És una explosió pels anys d'austeritat i el futur pren forma entre la energia i la emoció.

El cabell, sense perdre l'esperit urbà i sensual, completa el total look donant equilibri. Es busquen formes naturals, funcionals i poc estridents, simples... per sobre de tot amb un encant sensual. La gama de color es centra en els tons densos i cridaners, els tons vibrants amb tons terra provocant un joc de lluentors seductores.

El maquillatge s'accentua amb mirades provocatives i encantadores, i llavis vestits de sofisticació amb tons més intensos i mats. En canvi, a la base afegim un tocs brillants i setinats.

Perquè vermell? Per que està lligat a les emocions fortes, no és estrany que existeixin 105 tonalitats de vermell. Simbolitza la passió i la lluita, és un color extravertit, càlid, el color del plaer, de la valentia, de seducció i de l'amor. Per que és estimulant i aporta energia, ens anima i activa. Per que quan pensem en aquest color ho fem sempre des del costat de les emocions, ja que és una tonalitat totalment emocional i molt lligada a la part més passional i animal de l'ésser humà. Per que les emocions mouen el món i per que a Raffel Pagés fem dia a dia una perruqueria emocional i aquest color simbolitza a la perfecció aquest sentiment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada