dilluns, 1 d’agost de 2016

Màscares de pestanyes per aquest estiu

Aquest estiu pots gaudir d'unes pestanyes perfectes amb les màscares que ara et presentem:

Definitive Mascara: màscara de pestanyes water resistant amb cera carnabua que protegeix les pestanyes de la humitat de l'ambient. Els pels del seu raspall en forma de corba i amb fibres visibles faciliten la ràpida aplicació, aconseguint un efecte de corba, a més d'intensificar i donar volum a les pestanyes. S'elimina amb un desmaquillador clàssic.

Top Lash 360º: màscara waterproof que aporta un efecte 3D a les pestanyes. La seva composició de polímeres i el seu raspall sintètic i elàstic ajuden a embolicar les pestanyes des de l'arrel a la punta, arribant fins les més curtes, aconseguint un volum, longitud i definició extraordinaris. Es desmaquilla amb aigua calenta (38ºC).

Hypnotic Black Mascara: també waterproof i amb la seva fórmula allarga, risa i dona volum a les pestanyes. Gràcies als pels del seu raspall, algunes de les seves puntes més curtes i rodones que altres, ajuden a distribuir millor el producte. Conté extractes de bambú per cuidar i regenerar les pestanyes. Es treu fàcilment amb un desmaquillador bifàsic.Si vols saber quina és la màscara més adient per les teves pestanyes només has de visitar-nos al nostre centre de perruqueria a Rubí i encantades t'assessorarem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada