dimecres, 23 de novembre de 2016

"Metals", el maquillatge d'aquest hivern

Des de fa uns dies us hem anat introduint en les noves tendències de maquillatge a través de les nostres xarxes socials de la nostra perruqueria a Rubí, amb vídeos sobre el making off i el pas a pas del maquillatge. Podràs veure aquests vídeos a Facebook Raffel Pages RubíPresentem les novetats del maquillatge professional de Jorge de la Garza Make Up:
"Aquesta temporada vull proposar un maquillatge que es diferenciï a la dona que ho porti; un maquillatge exquisit, impactant, glamurós; i res millor que utilitzar els colors dels elements que han deixat la seva petjada a l'evolució de la humanitat: els metals preciosos, l'or i la plata, símbols de poder, luxe i elegància.
Aquests materials s'ha utilitzat des de temps immemorables, per marcar diferències i crear estatus; a la antiguitat només els deus, els nobles o alts dirigents els podien utilitzar; en l'actualitat aquests metals continuen representant l'elegància, l'estil i el glamur, per això he volgut traslladar la distinció d'aquests materials als nous maquillatges per ulls que et presentem aquesta temporada."

Ara, us fem una breu descripció i presentació dels productes que fomen part d'aquesta campanya.

Eye Shadow Metal
La nova ombra d'ulls waterproof en format jumbo té una textura suau i cremosa que facilita l'aplicació i permet que el producte es fongui i sequi ràpidament després de l'aplicació, continuant fixe durant 12 hores. A més, la seva alta cobertura i pigmentació, proporciona un efecte metàl·lic que ajuda a crear major intensitat a la mirada. Està lliure de parabens i olis. És apte per utilitzar-ho a la línea interior de l'ull. Es pot aplicar directament des de l'envàs o amb un pinzell per realitzar la línia més precisa.


Nou Plumping Gloss
Nou to "08 Cherub" del labial Plumping Gloss. Es tracta d'un labial que dona volum amb efecte 3D, ultra hidratant i d'efecte balsàmic que proporciona una cobertura intensa i un color pur i molt brillant. Sense dubte, aquest producte crea instantàniament la sensació d'uns llavis més carnosos, suaus i joves. Aplicar directament als llavis, o utilitzar sobre el labial o el perfilador per potenciar la lluentor i el volum.Nou Liquid Lipstick
Nou to "04 Cherry Bumb" de la barra de llavis Liquid Lipstick. És una barra de llavis líquida amb efecte vernís-laca amb una base de polímeres avançats i pigments d'alta concentració que proporciona una excepcional cobertura. Un color intens en una sola aplicació. Aplicar directament als llavis o utilitzar sobre llavial o el perfilador per potenciar.

I com sempre, trobaràs els productes a la teva perruqueria de confiança a Rubí, a Raffel Pages Rubí.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada