dilluns, 27 de febrer de 2017

Ajuda als refugiats a Grècia amb "Tijeras Solidarias"

La Laura Pagès, perruquera del nostre saló, ha passat uns dies a Grècia, amb la quarta expedició de l'"ONG Tijeras Solidarias", com ja va explicar a Rubitv.cat abans de marxar. Aquesta ha estat un viatge ple de solidaritat, per ajudar a les persones refugiades i les seves paraules, després d'aquest viatge són totes d'agraïment.

Molts rubinencs van fer nombroses aportacions, tant materials com econòmiques, que la Laura i la resta de perruquers han portat fins a Grècia. 
 L'objectiu de la Laura i la resta de perruquers, que han viatjat amb ella, era treballar per dignificar la vida dels refugiats que fugen de la guerra de Síria i han quedat atrapats a la ciutat d'Atenes. Allà han muntat una petita perruqueria on han atès a tothom qui ho desitjava i han portat productes d'higiene fins allà

La Laura ha explicat la seva experiència (a Rubitv), un cop ja ha tornat a Rubí. La perruquera explica com viuen aquestes persones, i què ha significat aquesta experiència que ha estat plena de moments molt durs però sobretot molt emotius.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada