dijous, 18 de maig de 2017

La vitalitat dels colors

Al nostre saló Raffel Pagès de Rubí, volem que el color tingui un tractament privilegiat, com es mereixen tots els nostres clients. Per això us presentem l'última innovació de Kérastase: Reflection.


Aquesta nova gamma ha estat aprovada per científics, perruquers i consumidors. Es basa en la personalització de la cura i correcció del color, fent única cadascuna de les aplicacions. El resultat és un color intens, ressaltat i molt viu. La textura del cabell és sublime i el color torna a l'estat inicial de coloració, amb 40 dies de preservació del color.


D'aquests nous productes Reflection, volem destacar els Touche Chromatique; el primer corrector de color en tinta per barrejar amb la mascareta. Amb uns resultats espectaculars, uns cabells brillants i uns colors més vius que mai.


La correcció del color i la protecció del cabell són molt més efectives amb innovacions tecnològiques i tinys d'afinitat.

Amb Touche Chromatique podem neutralitzar i fer revifar els colors d'una manera sana i amb molts beneficis per als cabells. La personalització dels tractaments és la clau per aconseguir resultats excel·lents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada