divendres, 23 de juny de 2017

Nou broncejador de Jorge de la Garza

Amb la calor arriba l'estiu i amb ell moltes novetats de les millors marques. Al nostre saló de Rubí no ens en perdem ni una i avui us presentem el Four Seasons Bronzer de Jorge de la Garza. 


És una pols compacta de textura sedosa, rica en minerals en pols. Ofereix un acabat translúcid de total cobertura que ajuda a mantenir el cutis lluminós durant tot el dia. Absorbeix l'excés de greix sense ressecar i deixa la pell amb un aspecte fi i amb els porus dissimulats. Es pot treballar amb qualsevol tipus de pell.


Està pensat per imitar un to de sol d'una forma natural. És força freqüent pensar que només aquelles persones que tenen un to de pell més clar poden portar broncejador però, en realitat, també les que tenen una pell més propensa a broncejar-se poden aprofitar els beneficis del Four Seasons Bronzer, deixant la pell d'un to més uniforme.

Per a l'aplicació d'aquest nou broncejador, Jorge de la Garza ens recomana la brotxa Kabuki. Aquesta té un capçal espès i la seva forma arrodonida s'adapta a les faccions i permet una aplicació homogènia, pel què suposa una aposta segura per aplicar el broncejador.

Si encara no l'has provat, no triguis, t'assegurem que aquest broncejador arribarà al teu necesser per no marxar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada