dimarts, 27 de juny de 2017

Powermix es transforma

Aquest 2017 SerieExpert de l'Oréal Professionnel viu una transformació total amb les noves mascaretes. Powermix treu a la llum les noves mascaretes personalitzades, creades al moment per a tu. Altament concentrades amb ingredients purs per a una eficàcia instantània. 


Amb la tecnologia micelar, s'aconsegueix una metamorfosi espectacular de líquid a textura de gel. Mai s'havia aconseguit una concentració tan alta: actius altament concentrats i barrejats al moment, el què maximitza la potència dels actius per a una eficiència sense precedents. El tractament professional del cabell en la seva millor versió. S'adapta a les necessitats de cada client, amb uns resultats professionals. Aquest és un intens tractament en el cor de la fibra per a un cabell visiblement més bonic: lleugeresa, suavitat, brillantor, resultats profunds i visibles, eficàcia instantània i cosmeticitat.

Durant el mes de juliol, a Raffel Pagès Rubí t'oferim un 10% de descompte en el tractament Powermix de l'Oréal. Res millor per descobrir totes aquestes novetats!


 

Cap comentari:

Publica un comentari