dimarts, 11 de juliol de 2017

Nova col·lecció: NO.ON

 A la perruqueria Raffel Pagès Rubí ha arribat la nova col·lecció de Raffel Pagès; NO.ON, que ens transporta al futur, sense deixar de banda el present i el passat. Cada detall té importància i la curiositat pren molt protagonisme.


L'ésser humà ha sentit sempre una irrefrenable curiositat per a la vida al futur. Les innovacions tecnològiques són part natural del nostre dia a dia i la realitat virtual s'ha tornat part de la nostra vida quotidiana.


 


NO.ON s'inspira en la relació de l'home i la tecnologia, aquesta fina línia entre el que és real i el que és virtual, on la bellesa explora el passat per reinventar el futur, el que és tradicional amb l'experimentació,... dues direccions oposades fins a trobar l'equilibri perfecte i sentir-nos integrats en aquesta realitat del segle XXI, on qualsevol cosa és possible.
  

NO.ON ens porta per al cabell, tallats i textures més compactes i simètrics, línies rectes i estructurades, barrejades amb textures amb acabats més imprecisos que ens porten el moviment i la lleugeresa, sense perdre la feminitat i l'estètica urbana.


Pel què fa al color, els tons de la ciència i el cosmos ens ofereixen una oportunitat per a l'experimentació i la creació d'una nova imatge de poesia futurista, amb els colors de la paleta de tons freds i mates, revitalitzats per tons més vibrants i energètics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada