divendres, 29 de setembre de 2017

Amb l'ONG Tijeras Solidarias seguim ajudant els refugiats, hi col·labores?Com ja us hem parlat en anteriors posts, l'ONG Tijeras Solidarias és un projecte que ajuda als refugiats a través d'un servei de perruqueria. Amb aquesta ajuda es pretén dignificar els refugiats amb el manteniment de la seva higiene i que a més, siguin tractats com persones. Es tracta de tornar l'autoestima a aquelles persones que després de la guerra han perdut tot el que tenien.


Així, un grup de perruquers anem als camps de refugiats i oferim aquest servei en perruqueries que ells mateixos han creat. Per això, es necessita molt de suport econòmic per tot els materials: miralls, mobles, màquines, eines per poder treballar, logística...A més, s'està gestant un nou projecte. L'ONG SOS Humanity ens ha cedit un espai en el seu local d'Atenes destinat a suport mèdic pels refugiats. A la planta baixa tindrem volem muntar una petita perruqueria on poder ajudar als refugiats en els propers viatges. Al local ja hem fet arribar tot el material que hem anat recollint des del febrer, i ara necessitem més suport econòmic.


La nostra perruquera Laura Pagès ja va viatjar a Atenes el passat 10 de febrer, aquí tens l'article on ho expliquem. Necessitem ajuda i tu ho pots fer, si vols col·laborar amb aquest projecte pots fer un donatiu econòmic al compte de l'ONG: ES63 2100 0186 5902 0081 3142.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada