dimarts, 19 de setembre de 2017

És hora de tenir cura del teu cabell

Les alteracions en el nostre cabell afecten al seu color, forma, longitud i textura. Aquestes alteracions poden ser la caspa, la caiguda del cabell o bé l'augment del greix. Tot plegat afecta el nostre aspecte, i ens fa molt més complicada la cura del nostre cabell.

Aquestes alteracions poden ser provocades per un ampli ventall de factors: des de motius psicològics fins motius externs. De fet, el 80% de les alteracions del nostre cabell són causades per agressions externes i internes. Per exemple, les temporades amb molt d'estrès ens poden provocar que tinguem el cabell amb més greix i que apareixi caspa. De fet, el 45% de les dones pateixen aquesta alteració. A part, els canvis estacionals o la mateixa genètica ens poden fer patir aquestes alteracions.Els desequilibris alimentaris també tenen un paper protagonista a l'hora de fer malbé el nostre cuir cabellut. Per exemple, un desequilibri de minerals pot provocar la caiguda de cabell.

Ara bé, la pol·lució és l'enemic més agressiu pel nostre cabell, perquè ens fa incrementar l'oxidació capil·lar. Estem exposats a la contaminació pràcticament tot el dia, i si el nostre cabell absorbeix aquesta pol·lució, se'n pot ressentir.

Per tant, si detectem alteracions en el nostre cabell, és necessari un diagnòstic professional i un tractament.

Des de Raffel Pages Rubí et recomanem el tractament de Kérastase Spécifique. Aquesta gamma protegeix el cabell de totes les alteracions, i el cabell recupera el seu volum i la seva brillantor. Redueix l'oxidació capil·lar i fa que el cabell retingui menys la pol·lució. És el cas de la gamma "Baños Specifique":


Aquesta gamma de productes és preventiva per la pèrdua de cabell, enforteix la fibra capil·lar i elimina la caspa. Només en una setmana, es comencen a notar els resultats.Per saber-ne més, pots fer un cop d'ull aquest article on ho ampliem: 
http://www.raffelpagesrubi.cat/2016/07/specifique-la-nova-linia-de-productes.html

Us esperem al nostre saló!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada