divendres, 27 d’octubre de 2017

Nova col·lecció de maquillatge “We can blue” de Jorge de la Garza

En el post d'avui et presentem els colors de tendència per aquesta tardor/hivern.
De la mà de Jorge de la Garza us portem "We can blue", una col·lecció 
sofisticada, sexi i actual, però divertida i fresca. Vols veure tots els nous productes?


Velvet Shadow – 08 Blue

Ombra d'ulls en stick que proporciona una textura suau i vellutada i un color intens, a més es difumina perfectament. Gràcies a la seva formulació waterproof el producte roman fix durant hores.
Brow Shaper

Producte revolucionari per definir i omplir les celles. Gràcies a la seva composició a base de cera i antioxidants naturals, també les fixa.

Aporta un color homogeni i és waterproof, un cop aplicat no es mou i dura tot el dia. La seva textura i el seu format en stick faciliten l'aplicació.


Top Coat

La seva nova formulació permet transformar l'acabat de la teva barra de llavis mat o setinada en un labial amb una lluentor extraordinària. També es pot aplicar directament sobre els llavis per aconseguir una lluentor transparent.

Magnetic Lipsticks Collection – 09 Mysterious / 10 Elegance

Dos nous colors de la Magnetic Lipsticks Collection. La seva textura cremosa s'aplica suaument amb una elevada càrrega de pigment mat que ens permet un acabat únic.


Si estàs interessat en algun d'aquests productes, no dubtis en venir a la nostra perruqueria de Rubí i t'assessorarem per lluir el look més coolT'esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada