dimarts, 24 d’octubre de 2017

Tendències de color per la temporada tardor/hivern

Des de Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria, volem que coneguis totes les tendències per portar un cabell a l'última moda. Tiger eye i Root Shadow són les dues tendències de color pel cabell de la temporada tardor/hivern. T'animes?En aquest vídeo podràs veure quin és el resultat de l'aplicació d'aquestes tècniques. Quina t'agrada més?Per si encara tens algun dubte, t'expliquem breument en que consisteix cada tècnica de color.

 
Tiger eye

Aquesta tendència es basa en reflexos de color caramel que es mesclen amb una base de color xocolata per aportar dimensió al cabell. L'efecte que deixa és semblant al que s'agafa quan queda aclarit pel sol. 

És ideal pels cabells bruns o castanys.


Root Shadow


Aquesta nova tècnica deixa les arrels fosques i els extrems més clars fins arribar pràcticament al blanc. El Root Shadow deixa un efecte suau. A més, el color clar no requereix pràcticament manteniment. 
Si vols mantenir i lluir un cabell amb tècniques de color com les que t'hem explicat, et presentem la nova linea chromatique de Kérastase que prolonga el color tenyit.

Després de tenyir-nos, el cabell es va adaptant a la nova coloració, i al voltant de la tercera setmana arriba el to més viu: el cabell guanya profunditat i està més lluminós. Des d'aquest moment, a mesura que passa el temps el to va decaient. Això passa, bàsicament, perquè quan ens netegem el cabell l'aigua té tres factors que fan que es desgasti el color: el clor, el coure i la cal.

Amb la nova línia chromatique de Kérastase, es neutralitzen les partícules de l'aigua responsables de la pèrdua de color. Aquesta nova fórmula fa que el color tenyit duri més temps en el seu millor estat. 


Consulta a les nostres professionals sobre les noves tendències en coloració. T'esperem en el nostre saló de Raffel Pages Rubí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada