dilluns, 13 de novembre de 2017

Dona un descans al teu cabell!
Ara que ja és tardor i arriba el fred és hora de donar un descans al teu cabell i aprofitar aquesta època de relax per tractar-lo amb productes especials. Des de Raffel Pages Rubí et convidem a llegir aquest article on trobaràs consells i productes per lluir com mai.

Línia de productes Chronologiste de KERASTASE

Atura el pas del temps i aporta vitalitat als nostres cabells. La fusió de la crema de regeneració amb el concentrat de perles de caviar mimètic en emulsió amb l'aigua és en conjunt una seqüència de petits gestos que condueixen a la perfecció. El resultat és innegable, l'acció en la fibra capil·lar és sorprenent i magnífica!
Si vols més informació sobre aquesta línia de productes consulta en el nostre post del blog:

Gamma Elixir Ultime

Aquesta gamma ens transporta a Orient amb els seus aromes i olis essencials.Per saber més sobre aquesta gamma de productes consulta aquest post:   http://www.raffelpagesrubi.cat/2015/05/rituals-premium-productes-estrella.htmlPro-fiber

PRO FIBER és la nova i revolucionària generació de tractament capil·lar de llarga durada, fins a 6 setmanes allarga els resultats. Únic amb molècula APTYL 100.

     Si creus que és aquest el teu producte fes clic abaix:
http://www.raffelpagesrubi.cat/2015/07/pro-fiber-tractament-capillar-de-llarga.html


     Recorda que és imprescindible un bon assessorament, pots venir a la nostra perruqueria de Rubí i farem un estudi del teu cabell per aconsellar-te sobre els productes idonis per la cura del teu cabell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada