dimarts, 19 de desembre de 2017

Per què hem de tenir més cura del nostre rostre a l'hivern?

Al post d'avui, des de Raffel Pages de Rubí, et portem recomanacions de com cuidar la teva pell aquest hivern.

Factors com el fred i el vent poden fer patir la teva pell. Cuidar la pell amb el fred no és gens fàcil, ja que tendeix a assecar-se, se'ns irrita i se'ns esquerden els llavis.A més, hi ha més factors externs que influeixen, com la calefacció i els canvis de temperatura, que poden provocar que es trenquin els capil·lars irritant i ressecant la pell. Per això és molt important tenir cura del nostre rostre a l'hivern, sobretot en les zones més sensibles, ja que són les que més pateixen enfront de les inclemències.

Com abriguem el rostre i especialment els llavis? Efectivament hi ha zones de la pell que queden al descobert, però es poden protegir si usem els productes adequats. Una hidratació profunda i duradora serà la clau cuidar el rostre a l'hivern. Segueix llegint per saber com lluir un aspecte de pell jove i fresca.


Productes per cuidar el rostre a l'hivern.


Us presentem productes estrella de Jorge de la Garza que ajuden a cuidar el teu rostre:


- Skin Transforming Fountarion 

Aquesta base de maquillatge conté micro esferes translúcides correctores de la pell, que serveixen per unificar els subtons de la pell i milloren la seva resplendor natural. A més de cuidar la pell protegint-la dels rajos del sol i aporta hidratació i nutrició.


Si vols saber més sobre aquesta base, pots consultar el nostre àntic post :  
http://www.raffelpagesrubi.cat/2017/12/skin-transforming-de-jorge-de-la-garza.html


- CC Cream
Les seves sigles en anglès "CC" signifiquen Corrective Color. Aquest producte és perfecte, ja que conté pigments micro encapsulats que proporcionen una dosi suau de color que s'adapta al to de la nostra pell creant una cobertura d'aspecte molt natural. A més, gràcies als ingredients nutritius i lluminosos aconseguirem mantenir un aspecte jove en la pell.
- Maquillatge no comedogènic
Destacar la importància d'usar maquillatge no comedogènic per cuidar el rostre a l'hivern. En cas contrari estarem contribuint a la formació de barbs, imperfeccions, brots d'acne, i fins i tot reaccions al·lèrgiques. 

El fred exposa als llavis a una extrema fragilitat


Tots sabem que el fred, el vent i els canvis de temperatura maltracten l'aspecte dels llavis d'una forma molt evident.


Aquí t'expliquem el perquè:

- La pell dels llavis no és com la de la resta del cos. És una semi mucosa que manca de glàndules sebàcies i melanina, per la qual cosa no té protecció pròpia.

- Els llavis estan constantment humitejats per la saliva i ressecant-se pel fred. Per això requereixen una cura i una manyaga especial. El pitjor que pots fer és humitejar-los amb la llengua! Encara que sembli un alleujament solament empitjora l'aspecte, ja que en desaparèixer la saliva s'evapora part de la humitat que ja tenien els llavis.

- Els llavis ressecs perden tot el seu atractiu natural. A més de poder arribar a ser extremadament molest fa que et vegis menys maca del que realment ets. Sabies que beure molta aigua és perfecte per aconseguir mantenir la hidratació dels llavis? En cas contrari els llavis es ressequen i envelleixen més ràpidament. Ja saps, igual que passa amb la pell del cutis.


És molt important exfoliar els nostres llavis, sobretot a l'hivern, ja que en fer-ho s'eliminen petites pells mortes, la qual cosa resulta perfecte per generar nova pell. En exfoliar aconseguirem una millor penetració del tractament o bàlsam que apliquem després.Desde Jorge la Garza han creat Exfoliating Lip Base. Pensat per exfoliar les pells mortes i hidratar els llavis. A més, no és necessari retirar el producte, ja que està fet amb partícules de canya de sucre.5 tips per cuidar el rostre a l'hivern


- Hidratar la pell al 100%. Per cuidar el rostre a l'hivern i combatre el fred, usa productes que aportin hidratació a la teva pell. I utilitza productes de maquillatge que a part de color t'aportin protecció, hidratació i nutrició.

- No utilitzar aigua massa calenta. Ja que dilata a l'excés els capil·lars irritant i ressecant la pell.

- Crea la teva rutina de cura de la pell. A l'hivern és especialment important ser constant en la hidratació i tonificacióde la pell. Consulta al teu especialista per tenir una rutina personalitzada a les teves necessitats.

- No descuidar la hidratació dels llavis. Moltes vegades esperem a tenir els llavis completament esquerdats per hidratar-los la qual cosa és un error.

- Zones més sensibles. És important hidratar el contorn d'ulls, les mans, els llavis i el nas. Aquestes zones solen sofrir molt i per això requereixen una atenció especial.Si tens qualsevol dubte passa't per la nostra perruqueria de Rubí i t'assessorarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada