dimecres, 21 de març de 2018

Nova col·lecció: HORIZON


Vols conèixer de primera mà les noves tendències en pentinats per aquesta primavera? Al post d'avui us portem de la mà de Raffel Pages la nova col·lecció HORIZON.


La capacitat emocional s'ha convertit en una macro tendència... desconnectar, sentir emocions humanes, experimentar el creixement personal, sentir-se lliure, sense restriccions, sense límits, una irrefrenable passió per la llibertat, per permetre que les nostres emocions parlin per si mateixes i facin que les nostres energies es moguin.

Aquesta actitud unida a la malenconia de tornar a la vida simple, de tornar a connectar amb les coses passades, les tradicions i l'artesania, és com un aire fresc que ens recorda el que és realment autèntic i essencial i que l'important és mantenir la identitat, la capacitat emocional, la sinceritat... tot això es fon amb la desaparició de les fronteres físiques i culturals, per unir a les persones les identitats culturals, el llenguatge, la iconografia i aquesta fusió d'identitats ens mostra que les nostres similituds superen les nostres diferències.

HORIZON és un desig d'evidència de l'essencial, de l'expressió i l'actitud... la nova cara de la feminitat és un esperit lliure!


Tots tenim un horitzó i la bellesa és el nostre destí!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada