diumenge, 18 de març de 2018

Nova tècnica per fer metxes, Instant Highlights.

La nova tècnica de color de cabell que et brinda reflexos en la meitat de temps ja ha arribat a la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí, i us t'ho volem explicar tot sobre aquesta nova tècnica.


'Instant Highlights' és un servei de saló que aclareix el color del cabell fins a 6 nivells més lleugers mitjançant l'ús d'una planxa especialment dissenyada, i que té una temperatura més baixa que una planxa de cabells tradicional. Amb els reflexos tradicionals, has d'esperar al voltant de 45 minuts perquè es desenvolupi la crema decolorant, però el nou sistema de L'Oréal farà que el teu cabell s'aclareixi en 15-30 segons.

Com funciona?
Pas 1: El professional separarà el teu cabell segons el disseny personalitzat acordat.Pas 2: S'aplica la crema Instant Highlight.


Pas 3: La planxa es passa per cada metxa durant 15-30 segons.
Instant Highlights està dissenyat per a ser un servei ràpid, de manera que aquest no és el tractament habitual d'un 'cap ple de reflexos'. En canvi, L'Oréal ofereix 4 estils diferents de metxes, amb un màxim de 15 grups de cabells, dissenyats per augmentar el color amb poc manteniment.Hi ha quatre estils diferents a triar:

Insta Contouring.

Per emmarcar instantàniament la cara i accentuar les característiques facials amb tècniques de contornejat intel·ligents i col·locació de color. S'aplica de 5 a 10 peces de cabell.Insta Revive.

Per reviure i aclarir, grown ombre o Balayage per a una actualització ràpida. 15 peces són de color.Insta Lights.

Per afegir fils de color, t'aportarà un efecte sunkissed o per il·luminar suaument el teu cabell.Insta Pastelage.


Per afegir tocs de color en tot el cabell, des de pastissos subtils. La quantitat de seccions acolorides depèn de l'aspecte que es busqui.
Tens algun dubte més sobre aquesta nova aplicació? Amb quin de tots els Instas et quedes?
Les preguntes les respons tu però nosaltres les fem realitat! T'esperem al nostre saló de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada