dimarts, 27 de març de 2018

Pentinats de comunió

Amb l'abril i el maig no només arriba la primavera, sinó també l'època de comunions i festivitats familiars.
Recollit, suelto, semirecollit... si encara no tens clar quin és el pentintat que més afavorirà al teu fill o filla, et donem algunes idees en el post d'avui de Raffel Pages Rubí.Recordem que no deixen de ser nens o nenes, i hem de mantenir aquesta essència amb pentinats delicats, innocents i fins i tot divertits, perquè al cap i a la fi el pentinat els defineix i l'harmonia entre vestit i pentinat ha de ser-hi.


Els cabells llargs en les nenes ens faciliten pentinats i recollits més treballats però els cabells curts també mantenen la seva essència juvenil i divertida.

Les decoracions florals, siguin amb flor natural o amb artificial, donen un toc vintage i bohemi, però hem de tenir en compte que no tots els vestits conviden a portar tocats o tiares amb flors.
Aquest 2018 la tendència en pentinats continua en la línia d'anys anteriors. Les trenes una mica desfetes, les cabelleres amb ones i els recollits naturals són les nostres propostes per aquesta primavera.

La col·lecció kids de Raffel Pagès també t'aportarà algunes idees pels petits.Si necessites assessorament o alguna idea més només cal que en vinguis a veure a la nostra perruqueria de Rubí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada