dilluns, 2 d’abril de 2018

L'evolució de les celles

Sabies que les celles han anat evolucionat? 
Des de la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí us expliquem com ha estat l'evolució des dels anys 20 fins a l'actualitat.

Les celles durant les últimes dècades han anat canviant:



En els anys 20 el cinema es va consolidar com una activitat d'oci de masses i les actrius d'aquestes pel·lícules eren una referència de moda i estil. Per aquest tipus de pel·lícules utilitzaven un maquillatge molt marcat, ja que la qualitat de la imatge no permetia distingir els trets fàcilment. De la mateixa manera, les seves celles eren molt primes, pràcticament planes i amb certa distància del front, ja que els experts asseguraven que així eren més expressives a la pantalla.



En els anys 30 continuaven extremadament fines, però les actrius com Jean Harlow i Joan Crawford van posar de moda un altre tipus de forma: celles amb un arc de mitja punta, per donar un toc més dramàtic a l'expressió facial.










En els anys 40 sí que hi va haver un canvi en les celles. Aquestes es tornen més naturals, les línies segueixen l'arc natural i tenen un disseny més suau.








La tendència creada en els anys 40 segueix asseient-se en els anys 50. Actrius de la talla d'Audrey Hepburm o Elizabeth Taylor lluïen un arc de les celles molt més poblades, més fosques, i una mica definides.










Unes celles a l'estil dels anys 60 podrien ser les de la italiana Sophia Loren o l'estatunidenca Grace Kelly. Les celles eren més fines i amb un arc més pronunciat, el que intensificava els trets i emmarcava la mirada.








Als anys 70 pots veure dues tendències clares: les celles suaus i naturals seguint l'estètica del moviment hippie (com Barbra Streisand) i unes celles primes i altes seguint la incipient moda disco (com Donna Summer).










La cultura del pop ens deixa la tendència de les celles dels anys 80. Es caracteritza per unes celles pentinades cap amunt, una mica gruixudes i amb un aire despreocupat. Madonna, Cindy Lauper, o en aquesta foto, Brooke Shields, donaven a la seva mirada un aire casual i despreocupat pentinant-les així.







En els anys 90 la tendència en celles era portar-les extremadament primes, amb prou feines visibles. Així les portaven Cameron Díaz, Kate Moss o Meg Ryan.









En la dècada del 2000 fins avui, aquest tipus de celles han quedat en l'oblit. Cara Delevigne és la prova que s'han rescatat les celles ben delineades, marcades, i amb un arc natural.








Si teniu qualsevol dubte podeu venir a la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí. Us esperem al nostre saló!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada