divendres, 20 d’abril de 2018

Nova col·lecció de maquillatge primavera/estiu : FEELINGS

Vols conèixer quina és la tendència de maquillatge per aquesta primavera? Si és així, des de la nostra perruqueria Raffel Pagès de Rubí, us expliquem tot sobre la nova col·lecció de primavera-estiu de Jorge de la Garza.


Feelings. Gaudeix, juga, estima, sigues creativa i diverteix-te!Per aquesta primavera-estiu Jorge de la Garza ens porta una nova col·lecció basada en els sentiments, ja que són el resultat de les nostres emocions: alegria, sorpresa, amor, etc. Per això, exterioritzar correctament les teves emocions et farà connectar amb tu mateixa i amb la resta. Aquesta primavera volem que aquestes emocions i sentiments es vegin reflectits en el teu rostre, per això et presentem la nova col·lecció "FEELINGS".Trobaràs 9 colors per combinar, crear i divertir-te amb el maquillatge!
No et perdis els nous productes d'aquesta col·lecció:


Emotional GlossUna barra de llavis brillant cremosa que proporciona una cobertura intensa i un color pur i molt brillant amb un efecte mirall extremadament durador. Aquest glos recobreix els llavis amb una textura lleugera sense perdre la comoditat i amb una sensació agradable. La seva fórmula a base d'aigua, cera d'abella i d'olis (argan, ricí i oliva) actua com un potent hidratant per regenerar els llavis, reduir línies i arrugues i donar-li volum. Està lliure de parabens.
Es pot aplicar directament als llavis, o utilitzar-ho sobre el labial o el deli niador per potenciar el volum i el brill.Blush Cream 03 Sun

Coloret en crema d'efecte vellutat que aporta una aparença saludable a la pell. Té una textura cremosa no grassa que proporciona un acabat molt fi i natural. La seva formulació avançada inclou ingredients i plantes naturals per aconseguir una distribució uniforme i duradora, a la vegada que cuida la pell aportant confort i suavitat.
És un producte lliure de parabens i d'olis.
S'aconsella aplicar-ho amb la punta dels dits donant lleugers tocs a la galta.
Llapis per perfilar llavis 408 i 409


Llapis per perfilar els llavis molt fàcil d'aplicar i amb gran permanència. El colorit combina amb totes les barres de llavis i glos. S'aconsella aplicar-ho per tot el perfil del llavi, delineant el contorn o aplicant-ho com a base per a posteriorment maquillar-los i donar-los més intensitat i durada.


Tots aquests productes el podràs trobar a la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí. Vine i t'assessorarem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada