dimarts, 10 d’abril de 2018

Nova col·lecció de núvies!

Amb la primavera arriben les núvies i els casaments. El bon temps acompanya a les celebracions i si et cases o t'agraden els casaments aquest post és per tu.

Raffel Pages ens presenta la seva nova col·lecció Bridal i no volem que te la perdis!
Bridal Collection

Quan es tracta de trobar inspiració per les núvies, les opcions són realment infinites, però la personalització s'ha obert camí en tots els aspectes, ja que les parelles mostren amb orgull les seves personalitats i estils únics en tots els detalls que acompanyen aquest dia tan especial.

Inspiracions tan versàtils com botànic, rústic i tropical, seran tendències per les bodes en 2018.

La nostra col·lecció és de clara inspiració romàntica i bohèmia... Una tendència que es reinventa cada temporada i que per 2018 seguirà vigent.

Pel que fa a les tendències de color, s'imposen les tonalitats pastís per a tots els vestits, complements i la decoració. Aquests tons van des de l'espígol, el verd i el to crema.
En el cabell es busquen les formes naturals, amb textures entrellaçades i volums equilibrats i arrodonits o, com a novetat, una volta dels recollits alts que potencien aquesta aura romàntica.

Pel maquillatge es deixa enrere els tons nude i es potencien els ulls i llavis, buscant l'harmonia personal.
A Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria a Rubí, comptem amb packs especials per núvies, on el pentinat i el maquillatge estan inclosos. Vols saber més? Vine al nostre saló i t'assessorarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada