dimecres, 2 de maig de 2018

Com triar les brotxes de maquillatge professional.

T'agrada el maquillatge i vols aconseguir els millors resultats? Et mostrem les eines!

Realitzar un bon maquillatge no és només qüestió de tenir un bon producte, sinó de tenir les eines adequades per aplicar-ho. 
Així com els pintors i els escultors tenen els seus instruments, els maquilladors també. 
Utilitzar brotxes i pinzells de maquillatge millora l'aplicació del producte i aconsegueix uns resultats òptims.Un bon kit de maquillatge inclou l'ús de productes de gran qualitat, així com un set de brotxes de maquillatge.CONEIXEMENTS BÀSICS SOBRE LES BROTXES.


El pèl de la brotxa


Les brotxes, igual que els pinzells, poden ser de pèl natural, sintètic o una combinació de tots dos.


El pèl natural és molt útil per aplicar productes en pols, compactes o solts, i difuminats. El tall d'aquest tipus de pèl és irregular.

Els materials de pèl natural normalment estan fets de pèl de poni o de marta kolinsky, un tipus de mostela el pelatge de la qual és molt preuat. El pèl s'obté a partir de la muda hivernal.

Les brotxes amb pèl sintètic, per la seva banda, són més dures, i s'utilitzen per a aplicacions més precises, ja que permet dibuixar traços nets. Els productes cremosos, grassos i fluids s'apliquen molt bé amb aquest tipus de pèl.


Característiques que marquen la diferència


A part del tipus de pèl que s'utilitzi, has de tenir en compte altres factors a l'hora de triar l'eina en qüestió.


La grandària del pèl, la forma i longitud de la brotxa, per exemple. Tots els elements són importants.


Perquè sàpigues què brotxa utilitzar en cada cas, t'expliquem detalladament els diferents tipus i el seu ús.

Dins d'aquesta categoria es troben diversos tipus de brotxes, catalogades segons la seva numeració i característiques, que serveixen tant per estendre bases fluides amb rapidesa i precisió com per aplicar el producte en zones puntuals del rostre.


- Brotxes per a fons.
Solen ser de pèl combinat, ja que cada tipus proporciona un efecte diferent. El pèl sintètic llisca i estén la base fluida, mentre que el natural s'encarrega d'aportar força per difuminar amb un acabat natural.

Dins d'aquesta categoria es troben diversos tipus de brotxes, catalogades segons la seva numeració i característiques, que serveixen tant per estendre bases fluides amb rapidesa i precisió com per aplicar el producte en zones puntuals del rostre.


- Brotxes per a pols.


Les brotxes per aplicar pols acostumen a ser de pèl natural, ja que és el material més adequat per aplicar aquest tipus de productes. El pèl natural de cabra blanca és una de les opcions més freqüents.
Serveixen tant per aplicar els pols uniformement com per definir el pòmul. Solen ser grans, suaus i de truges llargues. És molt polivalent, ja que té diferents usos.- Brotxa diagonal

Com el seu propi nom indica, el pèl d'aquesta brotxa té una forma diagonal. D'aquesta manera, quan la brotxa recorre la línia del pòmul, ho fa de manera més precisa.
S'utilitza per aplicar colors foscos i crear un efecte ombra.- Brotxa rodonaEn canvi, amb la brotxa de forma rodona s'apliquen colors més suaus, que ressalten i proporcionen rubor al pòmul.
S'utilitza per aplicar colors foscos i crear un efecte ombra.- Brotxa ventall

I finalment, una de les brotxes més populars, encara que no s'utilitza per a l'aplicació de cap producte, i tampoc per obtenir major precisió.

És una eina imprescindible per aconseguir un acabat perfecte. Una brotxa que té com a principal funció polir i eliminar les restes de maquillatge, i és de pèl natural.
Com utilitzar correctament les brotxes.


En primer lloc, hem de prestar atenció a com carreguem de producte la brotxa.


La forma més adequada de carregar la brotxa és lliscant la seva part lateral, per les dues cares, sobre el producte. No és recomanable clavar la punta del pinzell, ja que espatllaria el pèl i el producte.Ara, una vegada que hem impregnat la brotxa de producte, ens assegurem de descarregar l'excés donant-li lleugers tocs en el mànec del pinzell. Mai s'ha de bufar el pinzell/brotxa per eliminar l'excés de producte, ja que a més a més de no ser higiènic, pot crear certa humitat, en entrar en contacte amb el baf, i provocar que el producte no es difumini bé.Si necessites ampliar aquests consells ens trobaràs a la nostra perruqueria Raffel Pages Rubí.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada