dimarts, 8 de maig de 2018

Llueix com mai a la teva graduació!

La graduació és un esdeveniment important, per tu i per les persones que t'estimen i t'envolten. En aquesta festivitat has de gaudir i no preocupar-te pel teu cabell, així doncs nosaltres t'assessorarem en aquest post quins són els pentinats de moda i quin és el que més t'afavorirà.Pentinats per a graduacions: alguns looks


Es tracta d'un moment alegre i cerimoniós, en el que se celebra la finalització dels estudis (col·legi, universitat, institut, màster.) Aquest esdeveniment requereix un look de bellesa i un pentinat de festa una mica arreglat, però sense ser excessiu. El pentinat ha d'anar en harmonia amb el teu look i maquillatge. Hi ha moltes opcions per pentinar-te en la teva graduació, i tu, quin tries?

Pentinat amb ones: un pentinat fàcil i molt vistós amb ones a l'aigua. Aquest pentinat és ideal portar-ho amb la ralla en mig o al costat, i amb cabelleres llargues. També pots combinar aquest pentinat amb semi recollits amb trenes.Pentinats amb el cabell llis: si prefereixes portar el cabell llis, et recomanem un pentinat efecte mullat o natural, sobretot si el teu look té tocs minimalistes i moderns.


Pentinats amb trenes semirecollits: qualsevol recollit amb trenes serà un encert si portes un look de festa o amb aires romàntics.


Recollits: si portes un look més de gala, pots optar per un recollit més elaborat. Els monyos són una de les opcions més recurrents per pentinats més elegants i senzills.
Vine a la nostra perruqueria Raffel Pages Rubí i t'assessorarem en funció del pentinat que et quedi millor o t'agradi més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada