dilluns, 28 de maig de 2018

Nova línia de Kérastase: Extentioniste

El teu cabell no creix perquè està debilitat i no saps que fer?

Et recomanem, la nova línia de Kérastase, dins la gamma de Resistance, Extentioniste. Una línia per a cabells que no creixen perquè estan debilitats.


A continuació t'expliquem els productes d'aquesta nova línia per utilitzar-los a casa.
També al nostre saló Raffel Pagès de Rubí podreu gaudir d'un ritual específic de Kérastase.
KÉRASTASE SERUM CAPIL·LAR RESISTANCE EXTENTIONISTE


El sèrum capil·lar de Resistance Extentioniste ajuda a protegir el teu cabell contra el trencament.
El sèrum altament concentrat constitueix una barrera defensiva sobre el cuir cabellut per protegir-lo contra els agressors ambientals nocius, al mateix temps que elimina les impureses per a un aspecte nou. El cabell serà potenciat, revitalitzat i tindrà una millor resistència

FONDANT KÉRASTASE RESISTANCE EXTENTIONISTECondicionador cremós que detecta els filaments de forma experta. La seva fórmula ajuda a enfortir la fibra natural del cabell des de dins, millorant la força i l'elasticitat, per millorar el creixement. El condicionador purificador deixarà el teu cabell flexible i sa.

KÉRASTASE RESISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE


Màscareta de cabell intensiva que nodreix el cabell trencadís i danyat. La seva fórmula restauradora ajuda a reparar els vincles dins de l'estructura del cabell per millorar la força i l'elasticitat.
La màscara de condicionament segella la cutícula per protegir-la contra un trencament addicional.
El resultat serà un cabell visiblement més brillant, sedós i reorganitzat
KÉRASTASE RESISTANCE BAIN EXTENTIONISTE


Enforteix el cabell des de dins amb Kérastase Resistence Bain Extentioniste, un xampú que enforteix el teu cabell que utilitza aminoàcids potents per millorar l'elasticitat des de l'arrel fins a la punta. La seva fórmula sedosa ajuda a reconstruir l'estructura interna del cabell per fer-la més resistent al trencament, mentre que una barreja de lípids crea una superfície llisa i brillant.
El xampú allunya suaument l'acumulació de brutícia, impureses i excés d'oli del cuir cabellut per deixar el teu cabell fresc, net i fort.
Apropa't a la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí i t'assessorarem en tot allò que necessitis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada