dimarts, 12 de juny de 2018

Com aconseguir uns sensuals llavis efecte mossegat.

Saps que és l'efecte mossegat?

Consisteix a maquillar el centre i l'interior del llavi amb tons potents sobre una base clara semblant al nostre color de llavi i sense perfilar, amb el que s'aconsegueix un efecte semblant a si ens haguéssim mossegat el llavi i s'augmenta el color pel flux de sang.Aquesta tendència requereix tenir els llavis perfectament cuidats, així que si no és el teu cas, et caldrà recórrer a un exfoliant i bàlsam reparador. En aquest article que us portem avui des de Raffel Pages de Rubí, veurem com aconseguir aquest efecte amb només 4 productes.


Pas a pas per a uns llavis amb degradat efecte mossegat.


Si és la primera vegada amb el degradat efecte mossegat, el més recomanable és que provis amb un degradat suau a la mateixa gamma de colors.

En aquest video us expliquem com aconseguir aquest efecte:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=xASrmIdfee4

Productes utilitzats:


Preparador de llavis - Exfoliating Lip Base de Jorge de la GarzaPerfilador de llavis 402 Fado de Jorge de la GarzaPinzell de llavis P3 de Jorge de la GarzaNou vernís de llavis Top Coat de Jorge de la Garza.Si tens qualsevol dubte, pots venir a la nostra perruqueria de Rubí i les millors professionals t'assessoraran en allò que necessitis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada