divendres, 1 de juny de 2018

Look de maquillatge a prova d'aigua.

Amb l'estiu el maquillatge waterproof mantindrà el teu rostre perfecte.

El maquillatge a prova d'aigua és un "must have" a l'estiu, per evitar una imatge poc estètica degut a la transpiració de la pell. També cal evitar caure en el clàssic error de portar un maquillatge massa elaborat, que no lliga amb la situació. Cal saber jugar amb la senzillesa i la naturalitat com a atributs principals del look. Segueix llegint i et donarem uns consells per lluir aquest estiu, preparada?


Crea el teu look a prova d'aigua. 


Realment el maquillatge waterproof no és un maquillatge de llarga durada. La seva fórmula està dissenyada per resistir sobre la pell amb l'aigua, de manera que és la solució ideal per a aquesta època de l'any. Amb un look waterproof senzill podràs sortir a passejar una tarda d'estiu sense témer la poca durabilitat del maquillatge. A l'hora de crear aquest look no només has de pensar en l'atribut waterproof; també és important utilitzar productes amb un mínim de protecció solar. Malgrat que a l'estiu hi ha tendència a pensar que la base de maquillatge ja no és necessària, en aquesta podem trobar la protecció que necessitem.
Està demostrat que l'exposició solar sense protecció causa envelliment prematur de la pell. Aplicant la base no només protegim la pell de la cara, sinó que també igualem el to i reduïm les brillantors. Tot són beneficis! 
Nosaltres us proposem una base CC Cream,de Jorge de la Garza, ja que en poca quantitat aguanta l'aigua com si fos un autèntic producte water-resistant. La clau està a esperar uns minuts a què s'absorbeixi abans de llançar-te a l'aigua.Un cop aplicada la base, pasa a l'acció! Aplica el corrector a la zona de l'ull i sobre les imperfeccions més visibles. S'aplica d'una forma molt senzilla gràcies al pinzell que ve incorporat o donant suaus tocs amb el dit anular. Et suggerim que utilitzis el Concealer Pen Waterproof, de Jorge de la Garza, ja que a més d'estar formulat a prova d'aigua, té una cobertura excepcional i es fixa a la pell perfectament una vegada aplicat. La seva fórmula especial el mantindrà en el seu lloc situat tot i entrar en contacte amb l'aigua o la sudoració de la pell. Posa-ho a prova!
Si vols emmarcar els teus ulls, et recomanem que utilitzis el Perfect Eyeliner. Un delineador negre intens de llarga durada, que té una fixació molt ràpida i la seva fórmula ho fa a prova d'aigua. El truc està a perfilar amb una línia fina per aconseguir un acabat natural. No tinguis por, això no et serà gens difícil, ja que el seu aplicador en retolador permet que siguis molt precisa en delinear. Si per contra busques un acabat més difuminat però amb el mateix poder de fixació et recomanem el Perfilador d'ulls waterproof. A més de negre, aquest també el tens disponible en marró.


Per finalitzar el maquillatge d'ulls no podem oblidar-nos de la màscara de pestanyes, que donarà a la teva mirada la intensitat que necessites. Et recomanem la Hypnotic Black Mascara, o latop Lash 360º. La primera allarga, arrissa i dóna volum a les pestanyes sent totalment a prova d'aigua. Mentre que la segona, a més de ser waterproof, es desmaquilla amb aigua calenta (38º), que fàcil, oi? 
La tercera opció és la Màscara Definitive, encara que en aquest cas no és waterproof sinó water-resistant, també pot ser una bona opció per anar a sopar en una calorosa nit d'estiu i resistir les sufocacions de calor. A més, la seva corba dóna volum a totes les pestanyes, des de les grans fins a les més petites.


Per finalitzar el look només falta donar un toc de color als teus llavis. Coneixes el Waterproof Lipstick Liner? És un llapis de llavis, perfilador i barra al mateix temps. La seva textura suau s'adhereix a l'instant, té un color intens que dura tot el dia. Pots menjar i beure tranquil·lament, el Waterproof Lipstick Liner seguirà ressaltant els teus llavis com acabat maquillats. Si busques un acabat igual de mat però amb un toc vellutat pots decantar pels Lip Velvet, uns labials en format estic que enamoren tant pels seus colors com per la seva còmoda aplicació. Utilitza la maquineta duo abans de cada aplicació per a un resultat perfecte.

Quin dels productes t'ha agradat més? Tens algun dubte? A Raffel Pages Rubí t'ajudem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada