dijous, 21 de juny de 2018

Maquillatge per lluir bronzejat.

S'apropa l'estiu i la teva pell comença a tenir una mica més de color i to. Saps quins són els colors que més afavoreixen la teva pell bronzejada? 

En el post d'avui et mostrem tècniques, productes i colors especials que combinaran perfectament amb el teu bronzejat. Vols treure't el màxim profit? Només cal que continuïs llegint...Comencem per la teva pell...

Les altes temperatures i la intensitat dels raigs de sol danyen la nostra pell. Per tant, una de les nostres recomanacions és utilitzar una CC Cream, una crema lleugera perfecta per utilitzar a l'estiu que s'adapti al teu to de pell i que compti amb factor de protecció solar.
Tria el to més semblant al teu.
Perquè el teu aspecte sigui el més afavoridor possible, et recomanem que cuidis les brillantors que apareixen en el rostre. Si la teva pell té tendència a mostrar aquestes lluentors, et recomanem que utilitzis pols, pensa que no és el mateix tenir lluentors a marcar punts de llum.

Si encara no has aconseguit el to de pell que t'agradaria, pots començar la temporada aplicant un pols bronzejador, per aconseguir el color desitjat i donar un aspecte saludable a la pell.

Maquillar de forma adequada les galtes és una peça clau per al look d'estiu. Nosaltres t'aconsellem que utilitzis un coloret en crema perquè aporta un acabat més lleuger. Els tons coral t'afavoriran molt i accentuaran el teu bronzejat.

Combina el color de la teva pell amb el maquillatge dels ulls.Per a maquillar els teus ulls aquest estiu de forma natural aplica tons daurats o bronzes en textura cremosa, aplica'ls sobre la parpella mòbil per donar a la teva mirada un toc molt estival. Si vols donar profunditat a la teva mirada per crear un aspecte més exòtic, utilitza com a delineador un llapis marró per emmarcar la teva mirada. És important que triïs productes waterproof.


Una màscara de pestanyes waterproof.


A causa del sol, pot passar que les pestanyes es tornin més rosses el que pot donar un aspecte lànguid i apagat a la nostra mirada, per evitar maquilla-les bé. La nostra recomanació principal és que facis servir textures waterproof o water resistant, perquè les teves pestanyes estiguin perfectes malgrat les altes temperatures i la humitat. Per aportar força a la teva mirada, escull un to negre intens.
Combina!


Per maquillar els llavis, has de tenir en compte els colors que has aplicat en la teva parpella, i així podràs saber si donar més o menys intensitat al to de la teu labial.


En cas que hagis escollit tons daurats i coures, pots maquillar els teus llavis amb tons estiuencs com el fúcsia o el taronja, tons juvenils i brillants que faran ressaltar els teus llavis. Si per contra has utilitzat un delineador per emmarcar la teva mirada i has fet servir tons més intensos, equilibra el maquillatge usant tons nude, perfectes per a l'estiu.


Toc final.

Finalment, el secret perquè el teu look sigui perfecte aquest estiu, és aplicar punts de llum. Utilitzant un il·luminador per potenciar el to bronzejat de la pell i realçar zones com els pòmuls, els llavis, l'escot i les espatlles.

Si vols un assessorament personalitzat, no dubtis en venir a la nostra perruqueria a Rubí. T'esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada