dimecres, 11 de juliol de 2018

La nova tendència de maquillatge de celles de colors.

Algun cop t'has imaginat portar les celles de color blau o verd?


Aquest any la moda del colorit salta al món del maquillatge professional amb celles de colors blaus i verds.

Segur que alguna vegada has utilitzat algun producte com el Brow Definer o el Brow Blender per omplir i definir la cella. Aleshores, atreveix-te amb el maquillatge de celles de colors!

Des de la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubí et portem un article sobre aquesta nova tendència. Segueix llegint i descobreix totes les possibilitats de celles, fins i tot més enllà dels tons naturals.
Maquillatge de celles blaves amb Velvet Shadow Blue.

Com ja hem comentat, aquesta temporada les celles de colors agafaran més força que mai.
Per a aquest maquillatge de celles blavess utilitzarem la Velvet Shadow,producte que us vam presentar el l'anterior blog : http://www.raffelpagesrubi.cat/2017/10/nova-colleccio-de-maquillatge-we-can.html, una ombra d'ulls en Stic que també serveix per donar color a les teves celles. A més, gràcies a la seva formulació waterproof el producte roman fix i inalterable durant hores, cosa que sens dubte agrairàs.

Les celles de color blau són sens dubte l'elecció de les més atrevides, però ... Si solem combinar les peces de roba amb sabates, complements i accessoris a joc, per què no fer-ho també amb les celles?


Et preguntaràs quina és la tècnica de maquillatge per aconseguir unes celles de colors. Molt fàcil, la tècnica és molt semblant a la que empres quan et fas les celles:

- Dibuixa petites línies en la direcció del pèl amb l'estic Velvet Shadow.

- Repeteix el procés a contrapèl per fer arribar el pigment a l'arrel.

- Si vols arriscar més, pots fer servir un pinzell bisellat per celles i repetir els dos passos anteriors. Així aconseguirem aplicar més pigment i donar més intensitat al color blau.

- Finalment, pentina les teves celles de baix a dalt i de l'interior cap a l'exterior.

Sigui com sigui, tingues en compte que necessitaràs molt més pigment que amb un marró normal, ja que has de tapar el teu color de celles original. La veritat és que el look final és una cosa diferent del que estem acostumades, de manera que segurament seràs el centre d'atenció de totes les mirades.


Celles de color verd amb Velvet Shadow Green
Atreveix-te a experimentar amb la gamma de colors de Velvet Shadow fins a trobar el color de celles que més t'agradi. Es tracta d'emfatitzar la mirada d'una forma nova, divertida, contundent, sense sacrificar elegància i sofisticació. Nosaltres et proposem també el to Green, ja que afavoreix tant als ulls clars com als foscos.

En aquest cas, en ser un color de celles que surt del que és habitual et recomanem deixar el maquillatge d'ulls en un segon pla, amb una ombra d'ulls discreta per unificar la parpella i un bon delineat amb el Perfect Eye Liner serà suficient. Així i tot, si vols, pots anar encara més enllà i omplir de color tant les teves celles com els teus ulls. El resultat sigui un look molt elaborat i atrevit que podràs portar en gales i festes nocturnes.

Perquè l'efecte sigui complet, deixa que siguin els teus llavis els que marquin contrast i maquilleu amb tons entre rosa i morat. Un últim consell analitza també el teu color de cabell perquè tot encaixi a la perfecció: celles, ulls, llavis i cabells.


Si tens dubtes pots acudir a la nostra perruqueria Raffel Pages de Rubi i els nostres especialistes t'assessoraran per trobar la conjugació que més t'agradi i t'afavoreixi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada