dilluns, 23 de juliol de 2018

Talla't les puntes obertes sense perdre llargada!

Moltes melenes i cabells llargs pateixen puntes obertes. És el teu cas?Aconseguir una bona llargada és sovint una gran preocupació, i si et diem que pots tenir una melena perfecte sense puntes obertes? Ara pots amb el nostre servei "Protocol Puntes Obertes".
La bifurcació de les puntes, en alguns casos a 10 cm de l'arrel no permet que llueixis el teu cabell tant com t'agradaria. En el post d'avui de la nostra perruqueria de Rubí, et presentem un nou sistema de tall que tenim al nostre centre Raffel Pages Rubí!

Quin és el funcionament?
Gràcies a la tecnologia, disposem d'un estri que només talla les puntes obertes, tallant una part de la bifurcació de la teva punta per tornar a deixar el cabell perfecte. D'aquesta manera es manté completament la llargada i aconseguim sanejar el teu cabell.El moment de fer-ho?
Al llarg de l'any exposem el nostre cabell a factors externs com l'aigua, el fred, la calor, el vent... Amb la detecció de puntes obertes és millor actuar en la major brevetat possible per garantir la salut del teu cabell. 
Ara, just abans de les vacances, és un dels millors moments de l'any, donat que podem evitar que l'obertura de la punta s'allargui més i sigui inevitable fer un bon tall.

Si tens més dubtes en relació al nostre nou servei "Protocol Puntes Obertes", només has de contactar amb nosaltres al nostre centre o per les xarxes socials de Raffel Pages Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada