dilluns, 10 de setembre de 2018

Torna de vacances i recupera el teu cabell


Desprès de les vacances arriba la rutina, la feina i amb ella els tractaments de bellesa necessaris perquè el nostre cabell es recuperi de les agressions externes que ha patit aquest estiu.

Has estat hores al sol, la sorra, l’aire, el clor de la piscina, són alguns dels causants de l'estat del teu cabell. Avui al nostre blog, et donarem algunes eines perquè puguis recuperar el teu cabell i preparar-lo per la nova estació, la tardor.Tornar a lluir un color maco i amb lluentor al cabell és possible.

Els rajos de sol afecten de forma directa al nostre cabell, l’aclareixen i el debiliten, la cutícula s’obre i els pigments de color perden lluentor i intensitat, deixant un to apagat en morenes i un aspecte deteriorat en les roses.

És possible que el teu cabell també estigui sec i malmès, provocant un augment de les puntes obertes i de l’encrespament.

La nutrició ara és essencial, per això et recordem que disposem de rituals intensos al nostre saló Raffel Pages Rubí. Vols saber quin és el tractament que més et convé? Des d'un tractament de queratina fins el Thermo kera Terapy de Kérastase faràn del teu cabell el cabell perfecte.


Per a casa és rellevant diferenciar l'estat del cabell. Si el teu cabell pateix molta sequetat la línia Magistral de Kérastase és ideal. Aportaràs un bany de nutrició de penetració profunda per cabell extramadament secs. 


La línia Résistance de Kérastase reconstrueix la materia interna del cabell per agressions químiques o mecàniques per proporcionar força i solidesa.Un bon tall de puntes no sempre és necessari, i si no vols perdre llargada, tenim la tècnica perfecte. Ja la vam mostrar en un post anterior que trobaràs en aquest link.

Si necessites un assessorament més personalitzat estarem encantades d'atendre't a la nostra perruqueria a Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada