dimarts, 13 de novembre de 2018

7 errors de tenyir-te el cabell a casa

Et tenyeixes el cabell a casa? Doncs no et pots perdre aquest post. Et donem les claus per a lluir un color perfecte.

Tenyir el cabell a casa no és massa difícil, però per a tenir èxit has de ser organitzada i respectar cada pas. Si no ho fas, pots cometre errors que faran que el color del teu cabell no es vegi maco.

Quins són els errors més comuns?

#1 Escollir malament el color
Passar del castany a un ros a casa és impossible. La regla per tenyir-se a casa és passar a dos tons més clars o més foscos del teu cabell, per a obtenir un color natural i evitar que sigui artificial. Si vols fer un canvi més radical, és recomanable anar a la perruqueria.

Como hacer tinte de pelo casero 4

#2  No fer cas a les instruccions
Creure que ho saps tot de la coloració i no mirar les instruccions pot portar-te al caos. Cada producte de coloració té unes característiques diferents i el pas a pas varia.

Como hacer tinte de pelo casero 2

#3 No fer ús de l'equip adequat
Tenyir-te el cabell fa que canviïs de look al moment, però has d'aconseguir el millor resultat. És recomanable que abans de començar tinguis tot el material necessari per poder aplicar la coloració de la forma adequada.

TINTEALLERGIESMIX

#4 Posar la coloració amb el cabell net
Els olis naturals produïts pel teu cabell són essencials per aconseguir la millor coloració. És important no rentar el cabell abans de l'aplicació de la coloració, sinó fer-ho amb el cabell brut.

Los 5 imprescindibles en la ducha 5

#5 Començar amb un color permanent
Quan proves un color nou és ideal fer-ho amb un tint semipermanent, que marxi amb les rentades, per veure si t'agrada o no i si t'afavoreix.

tintes de cabello fantasia 2

#6 No demanar ajuda
Demanar ajuda no vol dir que no et puguis tenyir sola. Arribar a totes les zones del teu cap és difícil, i tenir una mica de guia et garantirà que l'aplicació de la coloració arriba a tot arreu.

remover el color de tinte de la piel 2

#7 Comprar una sola caixa de coloració.
La quantitat de cabell varia molt en funció de cada persona, i la llargària també influeix en la quantitat de tint que gastaràs. Garantir-ne un bon resultat a vegades implica un major cost, però tindràs el producte suficient per a una correcta aplicació.

consejos simples para un cabello sedoso 1Si necessites més consells o garantir els millors resultats ens trobaràs a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada