dimarts, 6 de novembre de 2018

Com protegir la teva pell durant l'hivern

Sabies que el maquillatge pot ser un gran aliat per cuidar la teva pell davant els efectes del fred? Durant aquesta època de l'any la pell pateix alguns canvis que ens obliguen a tenir més cura d'ella que en altres èpoques de l'any.


Al post d'avui et mostrem totes les claus per lluir una pell perfecta durant aquesta època de l'any.

Els efectes del fred a la pell

El fred, i sobretot el vent, alteren la capa hidrolipídica de la nostra pell, que és la que s'encarrega de mantenir-la hidratada i protegida d'agents externs. Aquesta pèrdua de protecció es tradueix en irritacions, descamació i deshidratació. Com a conseqüència, l'oxidació es produeix amb més rapidesa i les cèl·lules mortes es queden acumulades a la superfície cutània produint una visible aparença de to apagat.


Els antioxidants a l'hivern

La hidratació i la protecció de la pell són molt importants per prevenir l'envelliment prematur cutani. Les vitamines C i E són els millors antioxidants, i els podem troben tant als cosmètics com als aliments. Per exemple, les taronges i el kiwi són aliments amb gran quantitat de vitamina C; i els fruits secs, en especial les nous, contenen molta vitamina E i Seleni, que contribueixen a protegir la pell del sol, les arrugues i les línies d'expressió.


Rutines pel rostre

L'exfoliació i la hidratació són les dues rutines bàsiques per cuidar el rostre durant l'hivern. L'exfoliació elimina les cèl·lules mortes de la capa cutània evitant l'efecte de pell apagada. És recomanable fer-la d'una a dos cops per setmana.
D'altra banda, és molt important la neteja i hidratació diària per mantenir una pell saludable i elàstica. En casos d'oxidació més visible, podem utilitzar agents calmants com l'àloe vera, un producte natural que calma la irritació i aporta una sensació d'hidratació i benestar.Protecció de la pell durant el dia

A l'estiu sembla més evident que hem de protegir la nostra pell dels rajos solars, però a l'hivern és igual de rellevant utilitzar un filtre solar per prevenir l'envelliment prematur cutani. Un perfecte aliat per l'hivern són les bases de maquillatge amb SPF mig o alt, que ens ajudaran a protegir-nos dels rajos UV i evitar l'oxidació de la pell.


Maquillatges amb SPF

Les bases de maquillatge de Jorge de la Garza Make Up que trobaràs a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí, estan formulades especialment per cuidar, nodrir i protegir la pell i totes tenen SPF, pel que són perfectes per portar durant tot l'any.

Vols conèixer les bases de maquillatge?
Skin Perfect SPF 15: Té una gran cobertura i elimina la discromia i les imperfeccions de la pell amb un acabat mate i amb lluentor natural.
Maquillatge en Stick SPF 15: Té una textura lleugera i no grassa i proporciona un acabat de vellut impecable.
Liquid Powder SPF 15: Maquillatge fluid amb una aparença de vellut, conté micro esferes que dissimulen les arrugues i les línies d'expressió.
CC Crean SPF 20: Crema lleugera correctora del color amb ingredients nutritius.
Mineral Sheer Tint SPF 20: Maquillatge multi-mineral per a tot tipus de pell. És resistent a l'aigua i ajuda a esborrar les línies d'expressió.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada