dilluns, 26 de novembre de 2018

Quina és la tendència de colors de cabell pel 2019?

Ja s'acosta el final del 2018 i sou molts/es les que ens pregunteu quins seran els colors de moda en el cabell per aquest nou any. Si feu una cerca a Internet encara en tindreu més dubtes, i per això, en el post d'avui de Raffel Pages Rubí, us recollim els colors que més veureu durant el 2019.

No només la tendència o moda estarà en un color. Com cada any són varius els colors que més força tenen i que més veiem en actrius, models o si més no, en gent apassionada per la moda. Els colors de cabell més afavoridors per estrenar una nova cabellera són rossos soda, metxes en totes les seves versions i matisos, castanys freds, i fins i tot, roses.


Respecte al color, es portaran els tons càlids i degradats amb metxes per aquelles que voleu lluir colors naturals, com el caramel o coures, per tal de trencar només mig to amb el color natural del teu cabell. Gràcies a les metxes podeu mantenir el vostre to però donant una mica de vida.Si no ets de les que vol un canvi radical, tranquil·la, perquè les metxes es continuaran portant, però la tendència és fer-les amb tons daurats o rogencs, ideals per afinar els trets del teu rostre.

Triomfen els rossos freds quasi grisos, però intenta evitar aquestes tonalitats si el to de la teva pell és excessivament blanca o morena, ja que pot destacar les teves faccions i afegir-te anys.


El color estrella d'aquesta temporada serà el rosa. Ja l'any passat es començava a introduir però aquest 2019 trepitja amb més força que mai! Serà el color per les més atrevides i modernes. Així que totes aquelles que us plantegeu fer un canvi radical per aquest nou any ja podeu tenir clar que la moda passa pel rosa al cabell.


Les cabelleres grises amb matisos infinits continuen al punt de mira de la nova temporada. Fugint dels reflexos grocs, el gris s'adapta a qualsevol estil o tipus de cabell i d'edat.
Els pél-rojos també tindran el seu paper rellevant aquest 2019. Quina tonalitat? Totes les versions i tonalitats estaran de moda aquesta nova temporada.
Ja tens clar quin serà el color de cabell que lluiràs al nou any? Si necessites ajuda per decidir-te o ja ho tens clar, a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí, ho farem possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada