dimecres, 19 de desembre de 2018

Botanea, la nova coloració vegana

Un producte nou? Una nova coloració? Avui al nostre blog us mostrem una nova coloració vegana de la mà de L'Oreal que revolucionarà els tints professionals, Botanea.
Des de Raffel Pages Rubí us presentem Botanea, una coloració professional 100% herbal i vegana, sense ingredients ni subproductes d'origen animal.

Tres plantes naturals de l'India són els elements seleccionats amb molta cura que formen part dels components d'aquesta coloració. Una coloració per dones que busquen una nova forma de donar color al seu cabell.


La Henna és una de les coloracions més famoses arreu del món, les seves fulles alliberen una coloració rogenca, ideal per la preparació de tons rossos, pel-rojos o castanys.

La Cassia es cultiva a diverses regions de l'Índia, i ha estat escollida com a modulador i il·luminador.

Per últim, l'Indi, una planta que conté a les seves fulles colorants que van des del blau fins al violeta, ideal per la preparació de tons castanys.

El gran dubte: aquesta coloració dura?
Aquest tipus de coloració vegetal és respectuosa amb la integritat de la teva fibra capil·lar. Els seus dos principals components (aigua o pols de fulles), tenen un paper essencial en la coloració. Quan s'utilitza aigua calenta per hidratar la fulla en pols, l'aigua allibera els precursors de la coloració presents de forma natural a les fulles. Quan apliquem la pasta al cabell emplena de forma natural la fibra del cabell. El resultat, qualitat optima de la fibra i durabilitat del color. Amb Botanea la durabilitat del color és més llarga després de moltes rentades i aporta molta lluentor al cabell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada