dilluns, 14 de gener de 2019

Maquillatge per Sant Valentí a Rubí

Ja queda poquet per gaudir del dia dels enamorats i per això, et portem, des de Raffel Pages Rubí, un maquillatge per Sant Valentí amb el qual lluiràs maquíssima.Des de Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria a Rubí, et donem el pas a pas d'un maquillatge senzill on el vermell dels teus llavis sigui el protagonista.


Prepara la teva pell. 

Hi han molts productes al mercat, per ja sabeu que nosaltres estem enamorades de Jorge de la Garza Make up. Amb l' Hidroflash hidrataràs la teva pell, es tensarà, i et donarà una sensació de suavitat.


Corregeix les imperfeccions. 

Tant els granets com les vermellors no afavoreixen la sensació d'una pell neta i suau. Escull el to del corrector que més s'adapti a la teva pell.


Iguala el to.

Aconseguir una pell impecable és possible amb productes com la CC Cream de Jorge de la Garza, ja que s'adapta al teu color de pell i li dóna un aspecte jove i saludable.


Matisa el teu rostre.

Per eliminar lluentors durant el dia i mantenir la pell impecable és necessari que utilitzis com un producte bàsics una pols compacta.


Maquilla els ulls.

L'elecció del maquillatge d'ulls la deixem al teu criteri, ja que és molt important que mantinguis el teu estil i estiguis còmoda aquell dia. 


Maquillatge de llavis.

El vermell serà el centre de totes les mirades. Escull un vermell segons la textura i l'acabat amb el qual estiguis realment còmoda.
Si necessites més consells, productes, o senzillament vols que et maquillem, ens trobaràs a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada