dilluns, 14 de gener de 2019

Talls de cabell pel 2019

Comencem un nou any i et mostrem quins són els talls de cabell que es portaran aquest 2019 des de Raffel Pages Rubí, la teva perruqueria a Rubí.

Busques un look pel nou any? Doncs l'aposta segura és tallar la teva melena, perquè la nova tendència ens porta talls de cabell més aviat curts. Els bobs continuen amb força aquest 2019 però els talls més curts també destacaran.
Aquest any 2019 ve carregat de talls de cabell amb molta personalitat i individualitat. Talls curts i estils andrògins radicals que aporten un plus de personalitat a qui els porta, però per les menys atrevides les melenes midi amb cerrells oberts i el bobs també venen amb força.


Pixie

El cabell ben curtet en dones amb el rostre ovalat és molt afavoridor, però has de tenir les idees molt clares, és un estil atrevit i radical que et donarà caràcter propi. Un estil molt personal per sortir de la normalitat.
El nou any ens porta mides XXL per si troves massa radical el tall de cabell. Fer un pixie suau és una molt bona opció si no vols fer un canvi tan radical. Pots deixar-lo llarg i recollir els cabells darrere de les orelles, o simplement fer-ho com a transició d'un tall de cabell bob.
Els pixies en general queden molt be a les dones amb faccions petites i semblança de nenes.

Bob


Dintre dels talls de cabell bob, aquesta nova temporada sorprenen els bobs curts o microbobs. Aquest tall és ideal per sanejar cabelleres que han perdut la seva forma. Un tall just per sota de l'orella com altrenativa perfecta per donar un toc més cool al teu look. 


Els long bob asimètric també venen amb força. Un tipus de bob més llarg però que guanya vida i moviment amb l'asimetria. La part frontal d'aquest tall és més llarga i tant es pot pentinar llis com amb ones per donar un toc més desenfadat.
Melena midi llarga

És una altre tall de cabell en tendència que queda be a tot tipus de rostres. Ideal per pentinar amb unes ones per donar un toc juvenil i guanyar volum.
Shag anys 70

Aquest tall de cabell és perfecte per a cabells fins. Lleugueres capes creen més moviment i proporcionen una major dimensió al cabell, pel que estèticament el teu cabell millora molt. 
Rapat

Si el pixie no et sembla un canvi prou radical en relació al tall de cabell, et proposem el rapat. 
Cada dia més models i dones s'apunten als talls de cabell més radicals, tant amb poc o sense cabell. Aporten confiança, seguretat i el seu impacte és innegable. Aquet tipus de tall és només per a dones molt atrevides.I ara, quin és el tall de cabell que et faràs aquest 2019? A Raffel Pages Rubí t'ajudarem a fer realitat el teu nou propòsit, i a assessorar-te si tens dubtes al respecte a la nostra perruqueria a Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada