dissabte, 2 de febrer de 2019

Blond Absolu arriba a Raffel Pages Rubí

Un producte revolucionari, Blond Absolut, acaba d'aterrar a la nostra perruqueria de Rubí, Raffel Pages Rubí.Kerastase ens presenta un nou tractament ultravioleta per a tot tipus de rossos, tant naturals com decolorats. És la resposta definitiva per a totes les roses. Una combinació única de potent àcid hialurònic i flor d'Edelweiss que deixa la fibra profundament nodrida, atenua els tons grocs i il·lumina el cabell per aconseguir el ros desitjat.


Des de Raffel Pages Rubí t'expliquem quins són els productes que componen aquest tractament, i quina és la seva aplicació en funció del teu color de cabell.Bain Lumiere


Aquest xampú amb àcid hialurònic és una lleugera fórmula ideal per cabell decolorats, amb metxes i grisos. La seva fórmula hidrata el cabell de l'arrel fins a les puntes, il·luminant els tons rossos. Detoxifica el cabell de la contaminació.

Bain Ultra-Violet


Es tracta d'un xampú violeta ric en agents neutralitzadors per eliminar de forma immediata els reflexos grocs. És ideal per rossos freds i cabells grisos, l'ús regular d'aquest xampú proporciona una protecció antigroc, mantenint el ros fred durant més temps.

Mascareta ultravioleta


Ideal per cabells rossos decolorats que busquen neutralització. Aquesta mascareta violeta penetra a la fibra eliminant els tons coures i grocs no desitjats, a més de nodrir i restaurar la fibra sensibilitzada. Aquesta mascareta es pot fer servir un cop per setmana o tantes vegades com creiem necessari fins a neutralitzar els tons no desitjats i aconseguir un ros fresc i amb llum.


Cicaflash


Aquest gel amb un matís lavanda suau ofereix l'eficàcia restauradora d'una mascareta amb l'acabat lleuger d'un acondicionador. Restaura intensament el cabell sensibilitzat i nodreix la fibra.


Cicaplasme


Aquest sèrum sense esbandida, enforteix el cabell sensibilitzat gris, decolorat i amb metxes. Segella les puntes obertes i allisa la fibra capil·lar per un tacte uniforme i un control amb més durada. Tracta instantàniament les zones malmeses de la fibra i proporciona protecció contra la calor fins 230°C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada